Companie

Despre Noi

 

 

 

Întodeauna am fost atenți la ce iși dorește și cere piața. Trendurile și modul de viață sunt în continuă evoluție. Piața dar în primul rând clientul final sunt cei ce definesc cererea. SIMEX este lider în segmentul mobilierului clasic de lux. Producem mobilier din anul 1947. Atunci mai multe ateliere plus fabrici locale, au valorificat și dezvoltat calitățile de buni meșteșugari, calități recunoscute în zona Ardealului. Acum grupul este compus din 6 fabrici cu peste 1500 de angajați. Exportăm mobilierul nostru în peste 27 de țări. Respectul, tradiția și calitatea sunt cuvintele ce definesc SIMEX.

 

 

 

 

Ce este Mood ?

Este încrederea în abilitățile noastre! Suntem experți în prelucrarea lemnului masiv. Suntem specializați în finisaje de înaltă calitate. Stăpânind aceste calități, am dorit o abordare modernă și îndrăzneață. MOOD este un brand nou, ce pune accentul pe design și material. Colaborarea cu studiourile de design asigură unicitate și modernism modelelor MOOD. Capacitatea noastră tehnica întâlnește imaginația artistului! Folosim doar lemn masiv, deoarece dorim să asigurăm calitatea noastră recunoscută. Autenticitatea materialului asigură și poziția noastră pe o piață dinamică. Stejarul masiv este un lemn nobil și este o onoare pentru noi să îl prelucrăm. Precizie, lemn și culoare. MOOD este despre design!

 

 

 

Oamenii din spatele Mood…

 

 

 

 

 

            „ Mișcările geopolitice dictează de multe ori și deciziile comerciale. Dificultatea noastră, ca și producători, de a ajunge pe piețe consacrate mobilierului produs in România, a făcut necesară o adaptare a mobilierului la alte potențiale zone. Desigur, sunt piețe mature, ce pun accentul pe alte valori estetice. Din dorința de a oferi ce e mai bun și modern, colaborarea cu designerul a venit natural. Noi știm să facem mobilă!”

Dumitru Blaga – director SIMEX

 

 

 

 

 

             „Provocarea unui nou brand este mare, dar știu sigur că am acceptat cu entuziasm acest lucru. Mă bazez pe profesioniștii din fabrică. Participarea la târgurile internaționale mi-au întărit încrederea în designul nostru. Știu că este mult de muncă, dar proiectul acestui brand unic pe piață, îmi oferă o motivație enormă.”

Cosmin Man – director brand.